News Mehedinti

LUCRĂRILE LA PODUL DE LA OPRIȘOR AVANSEAZĂ

LUCRĂRILE LA PODUL DE LA OPRIȘOR AVANSEAZĂ

Data: 2-4-2020

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, a mers astăzi pe cel de-al doilea lot din cadrul proiectului de modernizare a 112 km de drumuri județene, mai exact pe șantierul deschis de pe DN56A, de la Punghina până la ieșirea din comuna Oprișor.

Cea mai importantă lucrare de pe acest tronson de drum este noul pod din dreptul Cramei Oprișor care se construiește după ce a fost demolat cel vechi. Lucrările au avansat la acest obiectiv de la ultima vizită a președintelui Consiliului Județean, Aladin Georgescu, în zonă, în urmă cu o lună, semn că deși suntem în plină stare de urgență, investițiile nu au fost abandonate, ci se derulează conform graficului.

De altfel, se lucrează pe tot tronsonul drumului la înlocuirea podețelor și urmează ca în zilele următoare să înceapă lucrările de reabilitare la cele două poduri de la intrarea în localitatea Punghina.

,,Deși suntem în plină stare de urgență, investițiile în județul Mehedinți nu au fost abandonate, ci se derulează conform graficului. Un exemplu clar este șantierul deschis pe DN56A, de la Punghina până la ieșirea din comuna Oprișor, obiectiv din cadrul proiectului de modernizare a 112 km de drumuri județene,, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.


Galerie foto

LUCRĂRILE LA PODUL DE LA OPRIȘOR AVANSEAZĂ
LUCRĂRILE LA PODUL DE LA OPRIȘOR AVANSEAZĂ
LUCRĂRILE LA PODUL DE LA OPRIȘOR AVANSEAZĂ


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus