News Mehedinti

Mai multe curţi din judeţul Mehedinţi au fost INUNDATE – Pompierii au intervenit la evacuarea apei

Mai multe curţi din judeţul Mehedinţi au fost INUNDATE – Pompierii au intervenit la evacuarea apei

Data: 10-7-2018

Ca urmare a instituirii codurilor meteorologice și hidrologice galben și portocaliu, la nivelul ISU Meheidnti, au fost operaționalizate grupa operativă și Centrele Judeţene de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei. La această oră, cotele mira înregistrate pe toate râurile interioare ale județului au valori sub cotele de atenție.

Ieri, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o motopompă şi trei pompieri militari pentru evacuarea apei dintr-un beci în localitatea Nicolae Bălcescu.

Pompierii din Vinju au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o motopompă şi cinci pompieri militari pentru evacuarea apei dintr-o curte în orașul Vânju-Mare. Totodata, s-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un autocamion de intervenție, două motopompe şi şase pompieri militari pentru evacuarea apei dintr-o curte în localitatea Nicolae Bălcescu.

 

         

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus