News Mehedinti

MARIUS SCRECIU: ,,PREGĂTIM ȘCOLILE DE REDESCHIDERE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ,,

Data: 8-9-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin intervine în aceste zile, cu echipe multiple, pentru a igieniza și dezinfecta toate spațiile din grădinițele, școlile și liceele din oraș, în vederea asigurării condițiilor optime pentru începerea anului școlar pe 14 septembrie.

,,Se acționează cu substanțe biocide, în clase, holuri și toate spațiile comune ale unităților de învățământ din municipiu, dar și în exterior, pe spațiile verzi și aleile de acces. Dacă va fi necesar, vom lucra și în weekend, pentru a pregăti redeschiderea școlilor în cele mai bune condiții, pentru elevi și cadre didactice. Revenirea copiilor în siguranță la sistemul educațional înseamnă mai mult pentru noi decât orice obstacol pe care îl întâmpinăm în această perioadă.,, a declarant primarul Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus