News Mehedinti

Marius Screciu, primar Dr. Tr. Severin: ,,ORAȘUL NOSTRU, GAZDĂ PENTRU SPORTIVI DIN 12 ȚĂRI,,

Data: 3-9-2020

,,Drobeta Turnu Severin va fi, pentru trei zile, gazda uneia dintre cele mai importante competiții sportive europene.

➡️ Sportivi balcanici din 12 țări se vor afla, de vineri 4 septembrie și până duminică 6 septembrie, în orașul nostru, unde vor participa la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, organizat la Palatul Cultural “Teodor Costescu”, sub egida Federației Internaționale de profil.

 Este un semnal de încredere și optimism că lucrurile pot reveni la normal, cu responsabilitate și că se poate face sport de performanță în siguranță.

➡️ Este pentru a doua oară când competiția se desfășoară la Drobeta Turnu Severin și, pentru acest lucru, țin să le mulțumesc lui Gabriel Toncean, președintele Federației Balcanice și lui Rafael Santonja, președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness.

 Orașul nostru are nevoie de promovare și imagine internațională bună, iar organizarea unor competiții și evenimente de anvergură face parte din strategia de creștere a atractivității Severinului, pe plan național și european.

➡️ Să le urăm bun venit sportivilor, să se bucure de frumusețea acestor locuri și să ducă mai departe povestea lor!", a declarat Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus