News Mehedinti

MARIUS SCRECIU: ,,STRADA GH. IONESCU ȘIȘEȘTI A INTRAT ÎN REPARAȚII,,

Data: 2-6-2021
Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a demarat lucrările pentru reabilitarea străzii Gh. Ionescu Șișești din municipiu, aceasta rămânând singura din zonă neasfaltată.
 
,,Vom reface atât partea carosabilă, parcările, trotuarele, cât și căile de acces către blocuri.În mai puțin de două luni de zile strada Șișești va fi redată circulației în cele mai bune condiții. Reabilitarea străzilor din municipiu va îmbunătăți pe termen lung condițiile de infrastructură rutieră și va fluidiza traficul în zonele aglomerate.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus