News Mehedinti

 Marţi, 12 iunie a.c., Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin va premia OLIMPICII severineni

Marţi, 12 iunie a.c., Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin va premia OLIMPICII severineni

Data: 6-6-2018

Rezultatele obținute de elevii severineni la olimpiadele școlare naţionale vor fi recompensate de către reprezentanţii Primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin, după ce un proiect inițiat în acest sens a trecut de votul consilierilor locali.

”Este o inițiativă a doamnei consilier Andrada Turbat. Încercăm prin acest proiect să recompensăm elevii care ne-au reprezentat la la olimpiadele naționale. Sunt aproximativ 30 de elevi și profesorii care îi pregătesc. Ceremonia de premier va avea loc marți, 12 iunie la sala Virgil Ogășanu a Palatului Culturii Teodor Costescu”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Elevii, la fel ca și profesorii care i-au pregătit vor primi diplome și premii în banii din partea consiliului local Drobeta Tunru Severin. Premierea lor se va face din fondul de rezervă al primarului, iar proiectul își propune ca pe lângă recunoașterea meritelor olimpicilor, să stimuleze și mediul competițional între elevi, scrie descoperamehedinti.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus