News Mehedinti

MASURI DE COMBATERE A CORONAVIRUSULUI ÎN MEHEDINȚI: Începând de vineri, târgul și piața din VÂNJU MARE se vor ÎNCHIDE!

Data: 11-3-2020

Primăria Vânju Mare a anunțat ca va inchide temporar atât targul, cât și piața de pe raza orașului, ca măsură preventivă împotriva raspandirii temutului Coronavirus.

"Având în vedere riscul răspândirii COVID-19, actele normative și Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență, începând cu data de 13 martie se inchid Târgul săptămânal și Piața săptămânală până la data de 30 martie a.c." se arată intr-o informare transmisă pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Vânju Mare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus