News Mehedinti

  MEDICI CHIRURGI NOI LA SPITALELE DIN STREHAIA ŞI VÂNJU MARE

MEDICI CHIRURGI NOI LA SPITALELE DIN STREHAIA ŞI VÂNJU MARE

Data: 5-3-2020

Începând de luna aceasta, Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin a mărit efectivul de medici chirurgi pentru spitalele din orașele Strehaia și Vânju Mare, în urma finalizării procedurii de concurs.

Medicii chirurgi generaliști care au promovat examenele şi-au început activitatea la cele două unități spitalicești din județul Mehedinți, respectiv spitalul din Strehaia și spitalul din Vânju Mare, de serviciile acestora urmând să beneficieze un număr important de pacienți din zonele învecinate celor două orașe. Elementul de noutate este acela că, de la acest moment, medicii chirurgi generaliști vor efectua intervențiile chirurgicale ușoare, în cadrul unităților spitalicești din Strehaia și Vânju Mare, o parte din pacienți nemaifiind obligați să ajungă la Spitalul Județean din Drobeta Turnu-Severin pentru intervenții.


Galerie foto

  MEDICI CHIRURGI NOI LA SPITALELE DIN STREHAIA ŞI VÂNJU MARE


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus