News Mehedinti

  MEDICI NOI LA SPITALUL MUNICIPAL ORŞOVA

MEDICI NOI LA SPITALUL MUNICIPAL ORŞOVA

Data: 7-1-2020

Doi medici noi vor activa la Spitalul Municipal Orsova. Asadar, inceputul de an vine cu vesti bune pentru orsoveni. Echipa medicală a Spitalului Municipal s-a marit cu doi medici care vor asigura partea de Ortopedie si Traumatologie si Medicina Interna.

,,Ne-am îmbogățit echipa medicala prin sosirea a doi medici noi, asigurând astfel partea de Ortopedie și Traumatologie prin dr. Cîmpean Andrei și pe ramura de Medicină Internă prin dr. Cîmpean Iuliana. Le mulțumim pentru alegerea făcută și le transmitem pe această cale suportul și aprecierea noastră,, au transmis reprezentantii conducerii Spitalului Municipal Orsova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus