News Mehedinti

Mehedinţi: Incendiu la o casă din Bala

Mehedinţi: Incendiu la o casă din Bala

Data: 21-1-2020

Două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intevenţie Baia de Aramă au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitatea Molani, comuna Bala. 

Pompierii au limitat şi stins incendiul, împiedicând propagarea acestuia la întreaga locuinţă. Flăcările au cuprins circa 15 metri pătraţi dintr-un perete al casei, obiecte de mobilier, aparatură electronică, tâmplăria şi materiale textile. La intervenţie au participat şi doi voluntari ai S.V.S.U. Bala cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic, produs de un coş de fum amplasat sau neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus