News Mehedinti

  Membrii Clubului Rotary Drobeta vor premia ,,Excelenta in comunitate,,

Membrii Clubului Rotary Drobeta vor premia ,,Excelenta in comunitate,,

Data: 29-10-2018

Excelența în comunitate este recunoscută și premiată de membrii Clubului Rotary Drobeta în cadrul unui eveniment de gală care va avea loc la Palatul Culturii, Teodor Costescu, sala Stefan Popa Popa`s, joi, 25 octombrie cu începere de la ora 19:30 ! În cadrul evenimentului se vor decerna diplome, trofee și medalii elevilor olimpici naționali (locul I+II) și internaționali, dar și profesorilor coordonatori. Vor participa elevii olimpici, profesorii coordonatori, directori de licee, membri Rotary Club Drobeta, dar și invitați speciali din partea partenerilor.

”Pornind de la ideea că celor mai buni elevi care reuşesc să se remarce prin rezultatele lor la nivelul fazelor naţionale si internaționale ale olimpiadelor, trebuie să le fie recunoscute meritele, “Rotary Club Drobeta premiază Excelența în comunitate”, eveniment aflat la cea de-a V a ediție”, se arată într-un comunicat remis redacției descoperamehedinti.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus