News Mehedinti

MINISTERUL APELOR ȘI PĂDURILOR VA FINANȚA LUCRĂRI PE PÂRÂUL ȚURLUI, LA ORȘOVA

MINISTERUL APELOR ȘI PĂDURILOR VA FINANȚA LUCRĂRI PE PÂRÂUL ȚURLUI, LA ORȘOVA

Data: 23-4-2019

Ministerul Apelor și Pădurilor va aloca banii necesari realizării lucrărilor de refacerea a zonei de pe pârâul Țurlui, la confluența cu fluviul Dunărea, la Orșova, acolo unde în urmă cu cinci ani, viiturile au creat pagube însemnate și au făcut victime.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat astăzi, 22 aprilie 2019, la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență convocată de prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea. Pe ordinea de zi a fost un punct foarte important, legat de actualizarea inventarului punctelor critice în caz de inundații de pe cursurile de apă din județul Mehedinți. Astfel, s-a aprobat introducerea pe lista punctelor critice a pârâului Țurlui. Măsura a fost necesară pentru că există toate premisele să se obțină finanțare de la Ministerul Apelor și Pădurilor, în vederea realizării unor lucrări la confluența cu fluviul Dunărea, zonă afectată de viituri în anul 2014.

În urma evaluărilor efectuate, suma alocată de Ministerul Apelor și Pădurilor pentru această lucrare este de 2,5 milioane lei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus