News Mehedinti

Misiuni și rezultate ale jandarmilor mehedințeni la sfârsit de săptămână

Data: 26-4-2021

 În perioada 23-25.04.2021, jandarmii mehedințeni alături de politiști, polițiști de frontieră, pompieri și politiști locali au fost angrenați în misiuni  pentru menținerea  climatului de ordine publică și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, în întreaga zonă de responsabilitate. 

În cadrul activităților  comune  au fost verificate 67 de locații, respectiv piețe agroalimentare, terase, parcuri, lăcașuri de cult, zone aglomerate, gări si stații de transport din zona de competență, fiind verificate, totodată, 455 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantinare.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale  în valoare de 7000 lei,  pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară (nepurtarea măștii de protecție) și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea /libera circulație. Activitățile de verificare privind respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului virus se vor desfășura pe toată perioada stării de alertă.

Recomandăm cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție,  să evite locurile aglomerate și să nu se expună la riscuri, reamintind că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau prin sesizarea mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus