News Mehedinti

NANE, colaborări muzicale cu DELIA și ALINA EMERIA!

NANE, colaborări muzicale cu DELIA și ALINA EMERIA!

Data: 7-4-2020

Orșoveanul Ștefan Cherescu, NANE cum este cunoscut în rândul fanilor, dă lovitura cu două colaborări muzicale de excepție, alături de artiste cunsacrate în lumea muzicii românești. Delia și Alina Eremia au înregistrat câte o piesă cu NANE, tânărul din Orșova care iată ajunge în topul celor mai vizualizați artiști români de pe YouTube!

În doar două zile, piesa lansată în colaborare cu frumoasa Delia ,,Cum Era,, reușește să adune 1.300.000 de vizualizări și ajunge pe locul al treilea în topul celor mai accesate piese de moment.

La rândul ei, artista Alina Eremia a înregistrat o piesă alături de NANE, colaborare care se bucură de un real succes în mediul online. NANE ajunge astfel să aibă trei melodii în top 10, fiind la ora actuală unul din cei mai populari artiști din țară. Colaborarea cu Delia se situează pe locul al treilea, piesa cu EL NINO pe locul cinci, iar piesa în colaborare cu Alina Eremia pe locul 6 în top 10 cele mai accesate melodii de pe YouTube!  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus