News Mehedinti

NOI APARATE MEDICALE ACHIZIȚIONATE DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI PE FONDURI EUROPENE VOR AJUNGE LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DRBETA TURNU SEVERIN

NOI APARATE MEDICALE ACHIZIȚIONATE DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI PE FONDURI EUROPENE VOR AJUNGE LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DRBETA TURNU SEVERIN

Data: 30-4-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat alte cinci contracte pentru achiziționarea de aparatură medicală în cadrul proiectului pe care instituția îl are în derulare pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Până la ora actuală au fost încheiate contracte de achiziție pentru 12 loturi în valoare de 2.044.550,00 lei, din totalul de 16 contracte, ofertele aferente celorlalte loturi se vor semna în perioada următoare.

"Am considerat că este nevoie să profităm de proiectele cu fonduri europene pe care le implementăm în sistemul de sănătate, pentru a face aceste achiziții de aparatură specifică tratării pacienților confirmați cu Coronavirus. Sunt investiții de care avem nevoie nu doar acum, ci și după ce scăpăm de temutul virus COVID-19.", a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți.

La Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin vor mai ajunge:

2 aparate videolaringoscop;
5 stații injectomate monitoare funcții vitale cu troliu;
10 paturi ATI;
2 monitoare fetale;
3 aparate EKG portabile.

"Așa cum am mai spus îmbunătățirea actului medical rămâne una din prioritățile principale ale Consiliului Județean Mehedinți și am convingerea că după toate eforturile pe care le-am făcut și le vom face în continuare pentru sistemul de sănătate mehedințean, pacienții vor fi mulțumiți de actul medical. Coordonarea și gestionarea unei astfel de situații, dar și îngrijirea pacienților depinde foarte mult și de aparatura de care dispune unitatea medicală, de aceea este necesar să fim mereu cu un pas înaintea virusului pentru a face față oricărei situații.", a adăugat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus