News Mehedinti

Ofertă săracă de locuri de muncă la nivelul judeţului Mehedinţi / Vezi aici unde te poţi angaja!

Ofertă săracă de locuri de muncă la nivelul judeţului Mehedinţi / Vezi aici unde te poţi angaja!

Agenţii economici din judeţ au scos la bătaie câteva locuri de muncă pentru meserii precum barman, contabil sau ospătar.

Potrivit reprezentanţiilor Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi, în această perioadă se fac angajări pe următoarele posturi: barman, contabil, îngrijitor curăţenie, ospătar şi şofer categoria C+E. Pentru fiecare din aceste calificări e nevoie decât de o singură persoană.

“Cei interesaţi să ia legătura cu angajatorii sunt rugaţi să apeleze 0252.319029. De asemenea, tot în această perioadă se efectuează înscrieri pentru începerea unor cursuri de formare profesională în meseriile de zugrav, fierar betonist, bucătar şi comerciant”, au specificat reprezentanţii AJOFM Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus