News Mehedinti

ORŞOVEANCĂ premiată la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani

ORŞOVEANCĂ premiată la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani

Data: 5-6-2018

Ziua de 5 iunie a.c., nu a fost o zi oarecare, a fost ziua în care structurile teritoriale ale M.A.I., împreună cu autoritățile judetebe, în contextul campaniei naționale ”O VIAȚĂ CÂT UN CENTENAR”, lansată de către Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Culturii și Identității Naționale au adus-o în prim-plan pe SCHWARTZ ELISABETA, din Orșova, care astăzi a împlinit veritabila vârstă de 100 de ani.

Centenara a fost sãrbãtoritã la locuința sa situatã în municipiul Orșova, alături de familie, unde s-au alăturat reprezentanții structurilor teritoriale ale M.A.I., și reprezentanții autotităților judetene.

La împlinirea unui secol de viatã, SCHWARTZ ELISABETA a primit flori, diplome si urãri din partea celor care au sărbătorit-o.  

,,Cu această ocazie îi urăm și noi un sincer „La multi ani!” și multă sănătate. La nivelul județului Mehedinți alte două persoane vor primi distincții onorifice din partea Ministerului Afacerilor Interne pentru împlinirea celor 100 de ani,, au precizat reprezentantii IPJ Meheidnti.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus