News Mehedinti

Pacienții COVID tratați cu succes la Spitalul Municipal Orșova

Data: 25-5-2020

Contrar opiniilor lansate în spațiul public și a controverselor apărute în ultima perioadă, situația pacienților diagnosticați cu noul virus COVID-19 și care au ajuns la Spitalul Municipal Orșova este ținută foarte bine sub control, iar toții bolnavii au fost vindecați cu succes.

De când a fost nominalizat spital COVID, în unitatea medicală din Orșova au ajuns patru pacienți pozitivi, unul tranzitoriu, iar unul este încă internat. Starea unuia dintre ei a fost critică la un moment dat, pacientul fiind conectat la aparate de ventilație mecanică, însă cadrele medicale au dat dovadă de profesionalism și au reușit să îl stabilizeze, într-un final testele fiind negative.

Decizia de a transforma acest spital în spital COVID a fost luată la nivelul ministerului sănătății. Orșovenii nu trebuie să aibă motive de îngrijorare, pentru că Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin tratează absolut orice urgență medicală.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus