News Mehedinti

 Parcul de copii din centrul ORȘOVEI a fost ÎNCHIS de către reprezentanții Protecției Consumatorilor MEHEDINȚI

Parcul de copii din centrul ORȘOVEI a fost ÎNCHIS de către reprezentanții Protecției Consumatorilor MEHEDINȚI

Data: 4-6-2018

Singurul parc de copii mai mare și dotat cu mai multe echipamente de joacă, din municipiul Orșova, a fost închis de către reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Mehedinți, după ce în urma unui control, aceștia au constatat că utilizarea echipamentelor de joacă reprezintă un risc pentru copii. Locul de joacă din Parcul Dragalina nu arăta tocmai bine, lucru sesizat în nenumărate rânduri de către părinţii care se temeau ca nu cumva copiii lor să se accidenteze.

Drept urmare s-au luat deja măsuri în acest sens. Spaţiile de joacă din incinta parcului, care puneau în pericol siguranţa copiilor, au fost sigiliate de către reprezentanţii OPC Mehedinţi, iar pe locurile de joacă sunt lipite mai multe afişe cu următorul text: ,,Atenţie! Dacă sunt folosite aceste echipamente de joacă vă expuneţi unui risc,,.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus