News Mehedinti

Patru persoane au fost SALVATE de către poliţiştii de frontieră ORŞOVENI, după ce au rămas blocaţi pe DUNĂRE!

Patru persoane au fost SALVATE de către poliţiştii de frontieră ORŞOVENI, după ce au rămas blocaţi pe DUNĂRE!

Data: 11-9-2019

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orșova au intervenit în sprijinul a patru cetăţeni români, trei bărbați și o femeie, ce se aflau pe o ambarcație, sub pavilion românesc, care plutea în derivă pe fluviul Dunărea.

În data de 10.09.2019, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul

Sectorului Poliţiei de Frontieră Orșova, județul Mehedinți, au intervenit pentru a recupera patru persoane care au solicitat sprijinul autorităților întrucât se aflau în pericol pe fluviul Dunărea, după ce ambarcațiunea în care se aflau nu a mai putut fi manevrată.

Polițiștii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcațiune rapidă de intervenție, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Orșova, acționând cu operativitate, în zona km flv. 961, pentru sprijinirea celor patru cetățeni români.

Întrucât ambarcațiunea plutea în derivă și a rămas fără mijloace de propulsie din cauza unor defecțiuni la motor, a fost remorcată până la mal și ancorată în condiții de siguranță în zona localității Eșelnița, în vederea remedierii defecțiunilor.

Persoanele în cauză nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus