News Mehedinti

Persoană cu probleme medicale transportată pe braţe de pompierii mehedinţeni pe o distanţă de 500 de metri

Persoană cu probleme medicale transportată pe braţe de pompierii mehedinţeni pe o distanţă de 500 de metri

Data: 16-1-2019

Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au intervenit, în cursul zilei de astăzi, în sprijinul unei persoane cu probleme medicale.

Având în vedere că drumul era acoperit de zăpada viscolită şi nu permitea accesul ambulanţei SAJ, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială cu tracţiune 6x6 pentru a ajunge la o persoană cu afecţiuni medicale în localitatea Matorăţi, comuna Iloviţa.

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat pe braţe de către pompierii mehedinţeni, pe o distanţă de 500 m, şi apoi 1 km cu autospeciala de intervenţie, pentru a ajunge la ambulanţă.

Datorită intervenţiei salvatorilor, bărbatul, diagnosticat cu gută şi reumatism acut, a ajuns la spital, fiind transportat cu ambulanţa SAJ. ISU Mehedinti.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus