News Mehedinti

PERSOANĂ SURPRINSĂ SUB UN EXCAVATOR, ÎN ORȘOVA

Data: 22-10-2020

Două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Orșova au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD pentru salvarea unei persoane surprinse sub un excavator, în municipiul Orșova.

La sosirea echipajelor la locul producerii evenimentului, victima, un bărbat în vârstă de circa 30 de ani, fusese extrasă de către cetățeni. Paramedicii SMURD au acordat primul-ajutor victimei, care se afla în stare de conștientă, prezentând traumatisme la nivelul membrelor inferioare.

Aceasta a fost transportată de echipajul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. 

 

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus