News Mehedinti

PIEȚELE DIN SEVERIN, IGIENIZATE

Data: 6-8-2020

O nouă acțiune de igienizare a piețelor agroalimentare a început pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, de aseară. Subsatnețe folosite au avizul Ministerului Sănătății și nu prezintă pericol pentru oameni. Au fost dezinfectate, atât spațiile interioare de comercializare a produselor, cât și cele exterioare piețelor, pentru a asigura o zonă sigură pentru comercianți și consumatori.

Măsura este absolut necesară pentru limitarea răspândirii pandemiei de Coronavirus.

,,Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri, pe care le-am dispus a fi continuate în această perioadă, la nivelul municipiului, pentru a proteja sănătatea severinenilor.,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.  

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus