News Mehedinti

Pieton accidentat pe centura ocolitoare a Severinului

Pieton accidentat pe centura ocolitoare a Severinului

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Arad, este cercetat de către oamenii legii după ce a accidentat un pieton care se afla pe partea carosabilă a centurii ocolitoare din Severin.

În urma incidentului, pietonul a fost transportat la spital cu răni uşoare. La rândul lor, poliţiştii îl cercetează pe M.Ioan, şoferul riscând să se aleagă cu un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus