News Mehedinti

PMP Mehedinți a lansat campania parlamentarelor în comuna Ponoarele

Data: 9-11-2020

Florin Gagea deschide lista pentru Senat din partea Partidului Mișcarea Populară. Acesta, alături de ceilalți candidați, de conducerea PMP Mehedinți, de aleșii locali PMP, de echipa electorală, au lansat campania noastră pentru alegerile din 6 decembrie la Ponoarele.

,,Mesajul principal acum la debutul campaniei este acela că Mehedințiul are nevoie de reprezentanți în Parlament care se bat pentru proiecte concrete, care vor cu adevărat să miște lucrurile pentru dezvoltarea județului. ”Mărul uman” realizat aici, la Ponoarele, este simbolul hotărârii noastre de a merge în Parlament pentru a da legi sănătoase care să ajute comunitătile din Mehedinți.,, a declarat Ioan Cupă, candidatul PMP Mehedinți pentru Camera Deputaților.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus