News Mehedinti

Politia in actiune!În ultimele 72 de ore, politistii mehedinteni au constatat peste 30 de infracțiuni și a aplicat aproape 500 de amenzi a căror valoare depăsește 140.000 de lei

Politia in actiune! În ultimele 72 de ore, politistii mehedinteni au constatat peste 30 de infracțiuni și a aplicat aproape 500 de amenzi a căror valoare depăsește 140.000 de lei

Data: 30-7-2018

Inspectoratul de Poliției Județean Mehedinți desfășoară, zilnic, acțiuni pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În ultimele 72 de ore, în urma a 30 de acțiuni și aproape 200 de intervenții la evenimente, au fost constatate peste 30 de infracțiuni și au fost aplicate aproape 500 de amenzi a căror valoare depăsește 140.000 de lei.

În perioada 27-29 iulie a.c., 432 de poliţişti au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Au fost organizate 30 de acțiuni și s-a intervenit la 183 de evenimente, dintre care 42 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 34 de infracţiuni, dintre care 10 au fost constatate în flagrant delict. De asemenea, în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură restrictivă de libertate.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 444 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 145.605 lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 1.200 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 15 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 19 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Poliţiştii Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, au identificat 125 cartușe, 2 arme letale confecționate artizanal deținute ilegal, o matriță pentru turnarea proiectilelor unice și aproximativ 2 kg de proiectile tip alice, în urma unei percheziții domiciliare la locuința unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți.

La data de 27 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase,  au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, bănuit de braconaj cinegetic, respectiv, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Astfel, au fost descoperite 125 cartușe, 2 arme letale confecționate artizanal deținute ilegal, o matriță pentru turnarea proiectilelor unice, aproximativ 2 kg de proiectile tip alice și mai multe componente metalice de arme.

De asemenea, polițiștii au identificat un laptop, o unitate de calculator și 2 stick-uri de memorie.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, respectiv, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus