News Mehedinti

Poliţiştii orşoveni au întocmit un dosar penal unui bărbat din comuna Sviniţa

Poliţiştii orşoveni au întocmit un dosar penal unui bărbat din comuna Sviniţa

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Sviniţa, judeţul Mehedinţi s-a ales cu dosar penal după ce oamenii legii l-au surprins în trafic fără permis de conducere.

Este vorba despre G. Gheorghe care se afla la volanul unui tractor, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

“În cauză, poliţiştii orşoveni au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respective”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus