News Mehedinti

 Poliţiştii orşoveni în acţiune! Zeci de conducători auto amendaţi în trafic

Poliţiştii orşoveni în acţiune! Zeci de conducători auto amendaţi în trafic

Data: 12-2-2013

Rutieriştii municipiului Orşova au desfășurat în aceste zile o acţiune pe linia combaterii încălcării normelor legale de către operatorii de transport şi conducătorii autovehiculelor transport marfă şi persoane. Astfel, au fost opriţi în trafic mai mulţi şoferi care efectuau transport intern.

“În cadrrul acțiunii au fost legitimate 16 persoane și au fost controlate 13 autovehicule. Totodată, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.875 lei și a fost retras un certificat de înmatriculare”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Neacordarea de prioritate, pedepsită ca atare!

De asemenea, oamenii legii au efectuat şi o razie printre conducătorii auto care nu obişnuiesc să acorde prioritate de trecere pietonilor. În doar câteva ore, poliţiştii orşoveni au legitimat 19 persoane și au controlat 16 autovehicule. “Totodată au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale în valoare de 750 lei”, a adăgat Nicolae Lohon.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus