News Mehedinti

 Pompierii mehedinţeni avertizează: ,,ESTE INTERZIS a se folosi coşurile de zid necurăţate!,,

Pompierii mehedinţeni avertizează: ,,ESTE INTERZIS a se folosi coşurile de zid necurăţate!,,

Data: 11-11-2019

În acest weekend, două persoane şi-au pierdut viaţa, ca urmare a producerii unui incendiu izbucnit la un coş de fum deteriorat.

Duminică, în cursul dimineţii, în dispeceratul integrat ISU – SAJ, un cetăţean a solicitat intervenţia echipajelor medicale pentru salvarea a două persoane, posibil intoxicate cu fum, aflate într-o locuinţă din localitatea Dănceu.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă două echipaje, SMURD şi SAJ. Din nefericire, cele două persoane cu vârste de circa 51 de ani, au fost declarate decedate de către medicul SAJ. 

          Principala noastră preocupare, a pompierilor mehedinţeni,  rămâne siguranţa cetăţeanului, iar prin acţiunile de informare preventivă desfăşurate urmărim protejarea vieţii acestora, precum şi reducerea pagubelor materiale.

             Pentru a evita producerea unor astfel de tragedii, atragem atenţia cetăţenilor că este interzisă folosirea coşurilor de fum necurăţate, netencuite sau deteriorate. 

         Având în vedere că suntem în sezonul rece, recomandăm cetăţenilor respectarea unor reguli şi măsuri de prevenire a unor incendii la exploatarea sobelor şi a coşurilor de fum:

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus