News Mehedinti

Pompierii mehedințeni pregătiți pentru a face față situațiilor de urgență generate de inundații și viituri

Data: 15-10-2020

Timp de trei zile, pompierii mehedințeni au desfășurat o nouă sesiune de pregătire în domeniul situațiilor de urgență. Aceștia au exersat tehnicile de intervenție pentru salvarea persoanelor în caz de inundații și viituri.

Activitatea a presupus îmbunătățirea capacității de intervenție, prin perfecționarea deprinderilor, fiind desfășurate antrenamente, pe Fluviul Dunărea, pentru a testa costumele individuale de protecție în caz de inundații, achiziționate în cadrul proiectului transfrontalier România-Serbia „Întărirea capacităţii autorităţilor române şi sârbe de a reacţiona în caz de inundaţii şi cutremure”.

Datorită materialelor termice impermeabile acestea oferă salvatorului un plus de siguranță și confort, constituind un avantaj în eficientizarea intervenției.

Pompierii mehedințeni se pregătesc continuu, pentru a face față situațiilor neprevăzute, scopul fiind protejarea și salvarea semenilor, a bunurilor acestora, dar și a mediului.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus