News Mehedinti

POMPIERII ORȘOVENI AU FOST SOLICITAȚI SĂ INTERVINĂ LA O FEMEIE CU PROBLEME DE SĂNĂTATE

Data: 25-5-2020

Sâmbătă după-amiaza, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova au intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD, pentru deblocarea ușii unui apartament din municipiul Orșova, în interiorul căruia o persoană singură, cu probleme medicale, necesita ajutor de urgență.

 

După pătrunderea în apartament, pompierii au acordat primul-ajutor medical femeii, în vârstă de 78 ani, și au transportat-o la U.P.U. din Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus