News Mehedinti

PREGĂTIŢI PENTRU INTERVENȚIA PE DRUMURILE JUDEȚENE DACĂ NINGE SAU DACĂ SE FORMEAZĂ POLEI

PREGĂTIŢI SĂ INTERVINĂ PE DRUMURILE JUDEȚENE DACĂ NINGE SAU DACĂ SE FORMEAZĂ POLEI

Data: 20-1-2020

Operatorii contractați de Consiliul Județean Mehedinți pentru intervenția pe drumurile județene în caz de ninsoare sau îngheț au pregătit stocul de material antiderapant, iar utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină pentru curăţarea drumurilor în orice moment.


Zilele trecute, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, a mers în teren împreună cu prefectul județului, Cristinel Pavel, pentru a verifica atât stocul de material antiderpant, cât și utilajele.

,,Am făcut o evaluare a tuturor echipamentelor din baza Magheru. Maşinile de deszăpezire sunt pregătite, gata oricând să intervină, iar material antiderapant există în cantități suficiente. Singurul lucru care lipseşte deocamdată este zăpada. Noi suntem pregătiţi să intervenim şi să fim operativi atunci când va fi nevoie,, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Ionică Negru.

Astfel, au fost luate toate măsurile pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în bune condiţii pe drumurile din judeţul Mehedinţi dacă iarna își va intra în drepturi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus