News Mehedinti

Președintele PNL Mehedinti, Virgil Popescu, dezminte zvonurile potrivit cărora, Popescu Constantin ar candida la Primăria Orsova din partea PNL

Președintele PNL Mehedinti, Virgil Popescu, dezminte zvonurile potrivit cărora, Popescu Constantin ar candida la Primăria Orsova din partea PNL

Data: 5-2-2019

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a declarat că nu a avut nicio discuție cu Popescu Constantin, cu privire la o posibilă candidatură din partea liberalilor la primăria Orșovei.

”Nu, nu am avut nicio discuție cu domnul Popescu Constantin legată de o viitoare candidatură la primăria Orșova. Nu știu ce a visat domnul Cican. Ar trebui să își vadă de problemele lui, nu să tot lanseze zvonuri aiuristice în spațiul public”, a declarat Virgil Popescu pentru PSNews Mehedinți.

Declarația a fost făcută la scurt timp după ce Adrian Cican, fostul manager al spitalului din Orșova, a lansat zvonul candidaturii în cadrul unui interviu acordat unei televiziuni locale, din Mehedinți.

În replică, președintele PNL Mehedinți dă asigurări că nu a avut nicio discuție cu Popescu. Discuția a fost purtată cu fostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin Constantin Gherghe vis a vis de o candidatură la primăria Orșova.

Totodată, președintele PNL Mehedinți precizează că Popescu Constantin și nici fiul acestuia nu s-au înscris în partid. psnews.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus