News Mehedinti

Președintele PSD Mehedinți, ALADIN GEORGESCU, a fost ales să facă parte din CONDUCEREA interimară a PSD!

Președintele PSD Mehedinți, ALADIN GEORGESCU, a fost ales să facă parte din CONDUCEREA interimară a PSD!

Data: 27-11-2019

Veste bună pentru organizația PSD Mehedinti. Aladin Georgescu, liderul formatiunii politice din judet, a fost ales sa faca parte si din noua conducerea interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv organizata aseara, in urma rezultatului bun pe care Organizatia PSD Mehedinti l-a obtinut la alegerile prezidențiale.

"Sunt onorat să fac parte din conducerea interimară a Partidului Social Democrat! Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv și vine în urma rezultatului bun pe care Organizația PSD Mehedinți, pe care o conduc, l-a obținut la alegerile prezidențiale.
La conducerea PSD, mă alătur domnului Marcel Ciolacu în calitate de președinte interimar, domnului Paul Stănescu în calitate de secretar general, colegilor Adrian Gâdea, Nicolae Bădălău, Mihai Weber - președinți ai organizațiilor câștigătoare, dar și liderilor senatorilor și deputaților PSD din Parlamentul României și reprezentanților celor opt regiuni de dezvoltare. Ii transmit și pe această cale, aprecierea mea doamnei Viorica Dăncilă pentru toată munca depusă ca președinte al PSD și în campania electorală pentru alegerile prezidențiale!" a transmis domnul Aladin Georgescu la finalul sedintei care s-a intins pana aproape de miezul nopții.

Pentru PSD urmează o perioadă de evaluare amănunțită a rezultatelor alegerilor prezidențiale în fiecare organizație județeană, alegeri în organizațiile locale și apoi, congresul național în luna februarie.

"Impreună vom recâștiga încrederea oamenilor și vom spori șansele pentru ca la alegerile de anul viitor, PSD să revină în preferințele electoratului. Avem capacitatea și resursele de a redeveni principala forță politică din România!", a mai adăugat presedintele Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus