News Mehedinti

PRIMĂRIA SEVERIN, PREGĂTITĂ SĂ INTERVINĂ ÎN CAZ DE NINSOARE

Data: 27-11-2020

Se anunță vreme rea în următoarele zile, temperaturi scăzute și ninsori atât pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, cât și pentru întreg județul Mehedinți. În acest context, primarul Marius Screciu a luat toate măsurile care se impun pentru a interveni cu utilajele de deszăpezire în cazul unor eventale ninsori.

,,Astăzi am verificat stocul de material antiderapant disponibil pentru această iarnă. M-am asigurat totodată că și utilajele sunt pregătite să intervină în orice moment, astfel încât iarna să nu ne ia prin surprindere. În urma discuțiilor purtate cu operatorul de deszăpezire, am stabilit să intervenim atât pe arterele principale, cât și pe străzile recent asfaltate unde utilajele nu aveau acces iarna trecută. Să sperăm că nu vom avea o iarnă grea, însă este important să ne asigurăm din timp că avem stocuri de sare, nisip, iar utilajele sunt pregătite de deszăpezire. Îi rog pe toți severinenii participanți la trafic să-și echipeze mașinile corespunzător și să circule cu prudență pentru a evita eventualele incidente neplăcute.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus