News Mehedinti

Produse susceptibile a fi contrafăcute confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Produse susceptibile a fi contrafăcute confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Data: 11-2-2020

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, au depistat un bărbat ce oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În ziua de 09.02.2020, ora 11.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ -Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, în baza analizei de risc, au executat o acțiune ce a avut ca scop prevenirea și combaterea încălcării dreptului de propietate intelectuală.

          În urma efectuării acțiunii, în incinta Târgului Veterani, a fost depistat N.V., în vârstă de 39 de ani, în timp ce oferea spre vânzare un număr de 32 produse, respectiv articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, produse ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 5.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus