News Mehedinti

RESTRICȚII ÎN TRAFIC! SE LUCREAZĂ INTENS PE DJ 670, ÎNTRE MALOVĂȚ ȘI MARGA

Data: 4-11-2020
A trecut o lună de la semnarea contractului de execuție a proiectului de reabilitare pentru cei 21,350 km cuprinși între Malovăț (DN 67) – Bobaița – Bâlvănești – Godeanu - Marga, iar lucrările de derulează într-un ritm foarte bun.
Din păcate, intervențiile în carosabil generează restricții în trafic, astfel că șoferii trebuie să circule cu prudență, pe un singur sens de mers, pe anumite porțiuni!
 
,,Mă bazez pe înțelegere din acest punct de vedere și sper ca șoferii să ia toate măsurile pentru siguranța traficului, mai ales pe timp de noapte!
În această perioadă se lucrează la platforma drumului, stratul de forma +balast, inclusiv la casetele de pe marginea drumului, de la km 0+700 până la km 3+200, aproape de intersecția DJ 670 cu localitatea Bârda.,, a transmis Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus