News Mehedinti

REȚEA DE GAZ ȘI ÎN ZONA SPITALULUI JUDEȚEAN DIN SEVERIN!

Data: 14-8-2020

Orașul este curat, străzile sunt îngrijite, lucrurile se mișcă în direcția bună în Drobeta Turnu Severin. Asta spun severinenii care locuiesc în zona Spitalului Județean de Urgență și care se declară mulțumiți de lucrările de modernizare realizate în ultimii ani. Ei declară că nu contează culoarea politică, atâta vreme cât în fruntea orașului se află un gospodar.

Severinenii care locuiesc în zona Spitalului Județean sunt încântați de extinderea alimentării cu gaz, investiție care vine și în sprijinul reducerii cheltuielilor cu întreținerea.

Primarul Severinului, Marius Screciu, a propus în ultima ședință a Consiliului Local, un proiect de hotărâre prin care Primăria să investească în finanțarea extinderii rețelei de alimentare cu gaze naturale, în întreg municipiul Drobeta Turnu Severin. Astfel, municipalitatea își propune să aducă rețeaua de alimentare cu gaze, până la limita de proprietate, pe cheltuiala sa, scutind severinenii de foarte multe cheltuieli pe care ar fi fost nevoiți să le suporte. Când a luat această decizie, primarul Severinului s-a consultat cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din municipiu, dar și cu severinenii, decizia unanimă fiind că cea mai bună soluție este renunțarea la contractele cu Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică(SPAET) și astfel fiecare severinean să-și poată administra propriul consum și confort casnic. Edilul municipiului preconizează că, în maximum doi ani, se va finaliza extinderea rețelei de gaze în tot orașul.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus