News Mehedinti

S-A REDESCHIS ŞTRANDUL DE LA SCHELA

Data: 10-6-2021

De astăzi se redeschide ştrandul municipal de la Schela, astfel încât severinenii să se bucure de zilele de vară care vor urma. Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a intervenit cu lucrări specifice de pregătire a zonei de agrement, s-a realizat revizia echipamentelor şi instalaţiilor care asigură funcţionarea bazinelor, iar de astăzi totul este pregătit, din toate punctele de vedere, să se primească primii clienţi dornici să facă plajă şi baie în ştrand.

,,Continuăm cu întreţinerea spaţiilor verzi a zonei şi vom interveni periodic pentru ca severinenii să aibă cele mai bune condiţii atunci când aleg o altă opţiune de petrecere a timpului liber. Tarifele rămân aceleaşi ca anul trecut, pensionarii având gratuitate de luni până joi,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus