News Mehedinti

S-A TURNAT PRIMUL STRAT DE ASFALT PE DRUMUL TÂMNA-VALEA URSULUI

Data: 20-5-2021

S-a turnat primul strat de asfalt pe drumul care leagă localitățile Tâmna și Valea Ursului. Este vorba despre aproape 2,5 kilometri de drum important pentru locuitori, mai ales că el duce către Biserica din localitate.

Acest tronson face parte dintr-un proiect care vizează asfaltarea a 8,5 kilometri în Tâmna, pe celelalte două tronsoane lucrările fiind, de asemenea, în stare avansată.

Investiția este finanțată în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, un program foarte important pentru toate comunitățile din Mehedinți, unde s-au derulat investiții necesare sporirii condițiilor de trai.

,,Îl felicit pe domnul primar, Șerban Dumitru, pentru implicarea și eforturile administrative pe care le-a făcut pentru ca oamenii să circule pe drumuri asfaltate și îi doresc mult succes în continuare!,, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus