News Mehedinti

SÂMBĂTĂ, 22 MAI, SE DESCHIDE ÎN ORŞOVA O NOUĂ TERASĂ FLAMINGO

Data: 18-5-2021

O nouă terasă se va inaugura sâmbătă, 22 mai, în Orşova şi aparţine de restaurantul Flamingo, un concept cunoscut deja de către orşoveni. Terasa va fi amplasată pe malul Dunării, mai exact pe pontonul vaporului Flamingo.

Marea deschidere va avea loc începând cu ora 18.00, într-un cadru deosebit, cu mâncare şi decor de excepţie. Distractia este garantata, iar atmosfera va fi intretinuta de Andreea Croitorul, solist vocal.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus