News Mehedinti

 Sancțiuni aplicate șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor

Sancțiuni aplicate șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor

Data: 4-7-2019

În data de 03.07.2019, polițiștii Biroului Rutier în colaborare cu Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o acțiune pentru a verifica modul în care conducătorii auto acordă prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii prin locurile special amenajate și marcare corespunzător.

În urma activității organizate, polițiștii au identificat și sancționat 4 șoferi care nu au respectat legislația rutieră în privința acordării de prioritate pietonilor, precum și un conducător auto care a efectuat o manevră de depășire într-o zonă interzisă. 

De asemenea, au fost controlate 49 de autovehicule, legitimate 58 persoane și reținute cinci premise de conducere, valoarea totală a abaterilor constatate fiind de 13.485 lei. 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus