News Mehedinti

ȘANTIER ÎN LUCRU LA SPITALUL DIN VÂNJU MARE / PROIECTUL AVANSEAZĂ PE ZI CE TRECE!

Data: 18-11-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers într-o nouă vizită la Spitalul Orășenesc din Vânju Mare, acolo unde se lucrează intens atât în interior: consolidări, instalații electrice și tencuieli, cât și în exterior la corpul nou de clădire, mai exact la armarea și betonarea stâlpilor, precum și la sistemul de canalizare.

,,Sunt mulțumit de ceea ce am găsit pe șantier. Se vede cu ochiul liber că stadiul lucrărilor este avansat, iar echipele de muncitori își fac treaba corespunzător. Așa cum am mai spus, mă asigur că lucrările acestui proiect nu vor fi întârziate, fiind vorba despre o investiție importantă și așteptată de către locuitorii zonei de sud a județului Mehedinți. Este de datoria noastră să le oferim oamenilor unități medicale moderne, dotate cu aparatură performantă, cât mai aproape de casele lor, mai ales în contextul epidemiologic actual. În ritmul în care se lucrează, am convingerea că anul viitor vom finaliza și acest proiect și vom reînființa Spitalul Orășenesc din Vânju Mare, închis în urmă cu zece ani de zile de către guvernarea PDL, ca entitate juridică de sine stătătoare. Trebuie să le redăm oamenilor posibilitatea de a se trata în condiții foarte bune la Vânju Mare!,, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus