News Mehedinti

Sărbătoarea Rusaliilor în MEHEDINŢI: VEZI unde se organizează evenimente cu acest prilej?

Sărbătoarea Rusaliilor în MEHEDINŢI: VEZI unde se organizează evenimente cu acest prilej?

Data: 23-5-2018

În perioada 26-28 mai a.c., efective din cadrul  Jandarmeriei Mehedinţi și Grupării  de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova vor asigura măsurile de ordine, siguranţă publică și protecția participanților  la manifestările organizate  pe raza județului Mehedinți,  ocazionate de sărbătoarea Rusaliilor.

Jandarmii  vor acționa   în  municipiul Drobeta Turnu Severin unde se desfășoară nedeia de la Gura Văii   precum și  în următoarele localități:  Cujmir,  Ostrovu Mare, Oprișor, Roșiori, Moisești, Podeni, Devesel, Vrata. Echipajele de jandarmi vor  avea în vedere identificarea,  monitorizarea şi descurajarea persoanelor sau grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Jandarmeria Mehedinţi recomandă cetățenilor să se conformeze indicaţiilor forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă grijă de bunurile personale, să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenția.  Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor adresându-se echipajelor de jandarmi sau prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus