News Mehedinti

SCANDAL intre politisti si vanzatorii de tigari

SCANDAL intre politisti si vanzatorii de tigari "la negru" din SEVERIN / Un tanar a ajuns incatusat la sectia de politie

Data: 21-1-2019

Un scandal monstru a avut loc, ieri, intr-o piata din municipiul Drobeta Turnu Severin intre politisti si mai mulţi traficanţi de ţigări.

Unul dintre suspecţi, un tanar în vârstă de 18 ani, care a refuzat să se legitimeze şi să meargă la secţie, a fost retinut pe loc de catre oamenii legii.

Suspectul a primit 5.000 de lei amendă, pe care o poate contesta în instanţă. El a declarat că va depune plângere împotriva agenţilor pe care îi acuză că au folosit nejustificat forţa.

"Mai multe patrule din cadrul dispozitivului de ordine și siguranță publică au fost solicitate să intervină în zona pietei Lucian din municipiu, în vederea identificării mai multor persoane, cunoscute că se ocupa cu comercializarea de produse accizabile. 
Polițiștii erau angrenați in actiuni de prevenire și combatere a comerțului cu produse accizabile.

La fata locului s-a procedat la legitimarea a doua persoane de 18 respectiv 32 ani din localitatea Vinju Mare și DTS, care se ocupau cu vânzarea de produse accizabile. Pe timpul legitimării a intervenit un bărbat de 31 ani din DTS cu scopul de a împiedica polițiștii să ia măsurile legale. Tânărul de 18 ani a refuzat legitimarea și a încercat să se sustragă măsurilor luate de polițiști acesta a fost imobilizat și condus la sediul IPJ Mehedinți. Fata de aceasta și bărbatul de 31 ani s-a luat măsura sancționării conform Legii 61/91 cu amendă în valoare de 5000 lei fiecare" au precizat reprezentantii IPJ Mehedinti.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus