News Mehedinti

SE ASFALTEAZĂ SATUL DRĂGHEȘTI DIN COMUNA ISVERNA

Data: 27-5-2020

Se asfaltează 3,5 kilometri de drum în satul Drăghești, comuna Isverna. Tronsonul face legătura cu drumul județean 670 și este de o importanță majoră pentru locuitorii zonei.

Lucrările sunt în plină desfășurare, iar investiția se derulează prin programul național de dezvoltare locală. Săptămâna aceasta se va finaliza, cel mai probabil, turnarea primului strat de asfalt, urmând ca mai apoi să se amenajeze accesele la proprietăți. În cadrul aceluiași proiect urmează să se finalizeze și lucrările de modernizare a Drumului Comunal 50, unde se asfaltează alți 7,5 km de drum.

,, Astăzi am efectuat o vizită de lucru pe acest șantier și mă bucur să constat că lucrările se desfășoară conform planului. Este o investiție mult așteptată de locuitorii zonei noastre și mă bucur să văd că oamenii sunt cu adevărat mulțumiți. Reabilitarea drumurilor din zona de nord a județului Mehedinți vor avea un efect benefic atât pe plan economic, cât și turistic ajutând totodată în procesul de dezvoltare a comunei Isverna,, a declarat Ionuț Stoican, primarul comunei Isverna.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus