News Mehedinti

 SE LUCREAZĂ LA DEGAJAREA TERENURILOR DIN CARTIERUL BANOVIŢA

SE LUCREAZĂ INTENS PE BULEVARDUL BICAZ DIN CARTIERUL BANOVIŢA

Data: 5-3-2020

Lucrările sunt în plină desfăşurare în cartierul Banoviţa din Drobeta Turnu Severin. Mai multe utilaje sunt mobilizate la cote maxime pe Bulevardul Bicaz, pentru degajarea terenului şi trasarea străzilor care urmează să fie asfalate.

Proiectul este unul foarte important pentru severinenii de aici care au aşteptat de ani de zile modernizarea cartierului. Potrivit primarului Marius Screciu, se vor asfalta toate străzile, dar şi căile de acces şi arterele rutiere.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus