News Mehedinti

SE LUCREAZĂ INTENS PE DJ 607, STREHAIA-GROZEȘTI

Data: 4-8-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost astăzi, împreună cu primarul orașului Strehaia, Ioan Giura, pe șantierul deschis până la ieșirea din localitate spre comuna Grozești (#DJ607), mai exact pe strada Câmpului, unde se desfășoară lucrări de reabilitare/modernizare pe o lungime de 700 metri.
Tronsonul face parte din Lotul 5 al proiectului care vizează asfaltarea unui număr total de 112 kilometri de drumuri județene.

,,Constat că se lucrează intens, iar din discuțiile purtate cu constructorul am primit asigurări că până la sfârșitul lunii august se vor monta bordurile și se va turna primul strat de asfalt.
Strada nu doar că va avea o lățime de opt metri, ceea ce înseamnă automat o siguranță rutieră mult mai ridicată, ci va avea și trotuare, accese la proprietăți și rigole. Mă bucur să văd cum proiectele Consiliului Județean Mehedinți prind contur și reușim să asfaltăm toate tronsoanele de drum pe care în ultimii 30 de ani nu s-a făcut nimic. Mehedințenii merită să circule pe drumuri moderne, iar eu nu pot decât să fiu bucuros că se întâmplă acest lucru.,, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus