News Mehedinti

 Se redeschide Spitalul din Strehaia

Se redeschide Spitalul din Strehaia

Data: 4-3-2019

Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, contractează peste 140 miliarde lei, pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului din Strehaia, în vederea reluării activității medicale.

Conform noului proiect, capacitatea spitalului va fi de de 65 paturi, cu o secție de interne și boli cronice, o secție de Pediatrie, Chirurgie și Ginecologie, laborator de analize medicale, laborator de radiologie și imagistică medicală, unitate de sterilizare.

Repreyentantii primariei orasului spun ca cel mai probabil, Spitalul va avea si o subunitate de primiri urgențe dotată cu aparatură la cele mai înalte standarde. 

,,S-a semnat contractul de finanțare care asigură redeschiderea Spitalului din Strehaia.
Categoric este cea mai importantă investiție pentru orașul Strehaia. Avem acum în derulare peste 20 de obiective de investiție mare, dar nimic nu se compară cu redeschiderea spitalului, nimic nu se compară cu viața și sănătatea oamenilor,, transmit reprezentantii Primariei Strehaia.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus