News Mehedinti

  SE REDUCE PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL ÎN PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

SE REDUCE PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL ÎN PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 18-3-2020

În contextul situației actuale, de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a luat noi măsuri în cadrul Primăriei, atât pentru siguranța cetățenilor, cât și pentru o bună desfășurare a activității instituției.

Astfel, timp de 30 de zile, se va limita programul de lucru cu publicul, la patru ore pe zi, în intervalul 8.00-12.00.

,,De asemenea, relația cu publicul se va realiza strict în spațiile de la parterul instituției, iar toate consultările publice din perioada următoare vor fi amânate, cetăţenii urmând să trimită propunerile pe e-mail. Solicitările sau documentele pot fi transmise și online, la adresa primaria@primariadrobeta.ro. În condițiile în care starea de urgență va impune și alte restricții, acestea vor fi comunicate în timp util. Le mulțumesc severinenilor pentru înțelegere și îi asigur că tratăm situația actuală cu toată responsabilitatea, pentru protejarea populației din orașul nostru,, a transmis Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus